On-& Offshore:

EMO Rotterdam

Lees meer

Industrie:

Wembley Stadion

Noodstroom:

Van retail tot project.

Van Service Oncall tot onderhoudscontract

Lees meer

Amusement:

De Xpress Platform 13 in Walibi Holland

Water en Infra:

Gemaal Blocq van Kuffeler

Softtorque EPST

 

 

Service en Support:

 24/7 Worldwide

Lees meer
background

WELKOM BIJ ELECTROPROJECT

De wereld om ons heen verandert. Uw behoefte blijft echter dezelfde: u wilt nog steeds zekerheid. Dat uw bedrijfsprocessen veilig zijn, energiezuinig en duurzaam, maar vooral ook dat ze niet opeens stilvallen. En als dat gebeurt, u direct geholpen wordt. Electroproject geeft u deze zekerheid, wij leveren en garanderen " beweging", zodat u continuïteit niet in gevaar komt.

U kunt ons direct bereiken onder nummer:
+31(0)88-4849250.

 

Innovatie Partner

 

Geen innovatie, geen toekomst. Als specialist op gebied van elektrische aandrijfsystemen en noodstroom oplossingen levert Electroproject  vooruitstrevende producten en diensten. We kijken graag hoe het beter kan, gaan geen uitdagingen uit de weg, veiligheid staat voorop en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wij zien  uw uitdaging graag tegemoet.

Autorised Dealer CUMMINS power generation equipment

Cummins Power Generation is verheugd met de benoeming van Electroproject als geautoriseerd Cummins dealer voor de verkoop en service van Low KVA diesel generator sets.

Als onderdeel van haar strategische groeiplannen in de vervangings- en  klein zakelijk markt sluit deze benoeming uitstekend aan bij de plannen van Cummins Power generation (CPG) om een nieuw Europees dealernetwerk op te zetten.
lees meer>>

 

  •  

  •  

     

Siemens IE4 elektromotoren

Electroproject levert Siemens IE4-motoren 

Hogere energiebesparingen, lagere bedrijfskosten en toekomstgerichte investeringsbescherming op lange termijn – met de IE4-laagspanningsmotoren van Siemens investeert u duidelijk in een verhoging van uw concurrentiekracht. IE4 impliceert bijvoorbeeld een tot 14 % hogere energiebesparing ten opzichte van IE1. Een efficiëntieverhoging die rendeert, zeker gezien het feit dat voor tal van motoren de energiekosten al na zes maanden hoger liggen dan de initiële aankoopprijs.
Meer informatie; bel 0884849250.

REEL IE5 Elektromotoren

Electroproject levert nu ook Reel IE5  synchroon reluctantiemotoren .Lees meer>>

Press Release Active Power

AMSTERDAM, Netherlands (January 2016) Electroproject, a leading specialist for critical power infrastructure, announced today it has entered into a distributor agreement with Active Power, a manufacturer of flywheel energy storage solutions for mission critical and renewable applications worldwide.

 

read more>>

Aqua vakbeurs 2018


Electroproject, waterpartner van Danfoss Nederland kijkt terug op een geslaagd beursevenement.
2 firma's op 1 stand. De motoronafhankelijke frequentieregelaars van Danfoss en de specifieke vakkennis van aandrijfsystemen van Electroproject bieden niet alleen gegarandeerde continuiteit in uw bedrijfsprocessen, maar u kiest tevens voor duurzaamheid en dus voor de toekomst.
Wilt u hierover meer informatie ontvangen of een afspraak maken met onze sales medewerkers, bel dan Bas Verhoog 06-57401782. Een mailtje sturen naar: sales@electroproject.nl kan natuurlijk ook.

Storing na werktijd? 24/7 bereikbaar

Storingsnummer Aandrijftechniek :+31884849341 Storingsnummer Energiesystemen:+31653747301

Electroproject vindt uw continuïteit zeer belangrijk.

Uw mening telt!

Electroproject vindt uw mening belangrijk. Doe mee aan ons digitale tevredenheidsonderzoek.