Electroproject en REEL

Electroproject en REEL hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten om de Suprême IE4 en IE5 Synchroon reluctantie motor van REEL in Nederland te promoten.

De meest efficiënte magneetloze motor ter wereld
De aandrijving REEL SuPremE is de meest milieuvriendelijke oplossing voor de noodzaak industriële toepassingen energiezuinig te maken. Dankzij de doeltreffende interactie tussen de motoren de frequentieomvormers REEL biedt dit product ongeëvenaarde efficiëntie. 


Energiebesparing van meer dan 70% mogelijk
Met de motor REEL-SuPremE® met snelheidsregeling kan het energieverbruik aanzienlijk worden verlaagd: alleen al de motor maakt een energiebesparing van 30% mogelijk. Daar komt de reeds aanzienlijke besparing van 60% door de snelheidsregeling met behulp van de REEL inverter nog bij.

Zijn tijd ver vooruit
De energierendementsniveaus van IE4 (IEC/CD 60034-30 Ed.2) zijn reeds bereikt, zodat ook na 2017 aan de EU-vereisten is voldaan.

Duurzaam
Aangezien deze motor zonder magnetisch materiaal is vervaardigd, is zijn algehele milieubelasting veel kleiner dan die van synchrone motoren met permanente magneten en asynchrone motoren.

 Robuust
Dankzij het gebruik van niet-kritische materialen met een lange levensduur en het inmiddels volledig uitgeteste principe van de relucantiemotor, zijn de motoren REEL SuPremE® duurzamer en betrouwbaarder dan andere soorten motoren. Compatibel Waar een asynchrone motor IE2 is geïnstalleerd, werkt de qua afmetingen uitwisselbare motor REEL SuPremE® op efficiënte wijze.  

REEL brochure

background

Offerte aanvragen

Bel 088-4849250 voor meer informatie.
Onze medewerkers helpen u graag verder.
U kunt ook snel en gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Efficiëntie vergelijk