Active Power - Vliegwieltechnologie

PRESS RELAESE

Active Power is zeer verheugd met de benoeming van Electroproject als Authorised Distributer en Sales Partner voor de verkoop en aftermarket van Active Power vliegwiel UPS systemen en modulaire power systemen.Lees meer>>

“Dynamic Uninterruptible Power Supply” .

De dynamische UPS ook wel vliegwiel UPS genoemd, wordt gebruikt in toepassingen waar de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de voedingspanning  van uw installatie cruciaal is. De dynamische  UPS is dan ook zeer geschikt  voor toepassing in ziekenhuizen, datacenters, banken, luchthavens en kritische industriële productieprocessen.  Deze UPS kan met of zonder noodstroomaggregaat opgesteld worden.

De belangrijkste functies van de Dynamische UPS zijn :

• Bij een netuitval een ononderbroken voeding garanderen aan de kritische verbruikers

• Opvangen en wegfilteren van  zeer kortstondige dips c.q. onderbrekingen van  de netspanning

• Filteren van harmonische stromen en spanning  ( de negen spanningsproblemen) zodat een goede spanningskwaliteit wordt gegarandeerd aan de kritische verbruikers.

Dynamische UPS-en zijn modulair op te bouwen en meegroeien in de fases welke u als bedrijf voor ogen heeft. Investeringen doen die passen bij de start en bij de groei die u doormaakt. Ze verzekeren de voeding voor de belasting gedurende het wegvallen van de netspanning en het opstarten van de generator set en verbeteren continue de spanning die uw leverancier u aanbiedt en welke al dan niet door gebruikers / opwekkers in uw omgeving worden vervuilt. Electroproject wil graag zijn ruime ervaring ter beschikking stellen en kunnen een volledige Noodstroom-Dynamische UPS oplossing aanbieden,  van ontwerpfase tot levering, plaatsing, testen en onderhoud. Electroproject kan u helpen met de  keuze en dimensionering  van het UPS vermogen, de elektrotechnische inpassing en onderhoud.