Contact
Aandrijf- en Besturingstechniek

Non stop aandrijving kwestie van de juiste componenten

Aandrijftechniek zorgt ervoor dat uw machines of machineonderdelen bewegen: regelmatig, dynamisch en vooral non-stop. Zodat de continuïteit van uw proces niet in gevaar komt en uw machine of installatie niet stil komt te staan. Bij elektrische aandrijvingen is het samenspel van pomp, elektromotor en frequentieregelaar van doorslaggevende betekenis. En luistert De keuze van de juiste aandrijfsystemen en componenten komt nauw. Door gebruik te maken van de juiste (op elkaar afgestemde) componenten, is de continuïteit van uw proces gewaarborgd en komt uw machine of installatie niet onverwacht stil te staan. Electroproject helpt u graag vakkundig met het maken van de juiste keuzes.

Electroproject gaat voor een oplossing die voldoet aan uw verwachting

Met ruim 80 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van elektrische aandrijfsystemen weten wij wat werkt en wat niet. Samen met u zoeken en leveren we een oplossing die past. Van het vervangen van een onderdeel tot het opleveren van een compleet project. Als partner van alle gerenommeerde merken waaronder Siemens en Danfoss garanderen wij wereldwijde ondersteuning en beschikbaarheid van componenten. Wij maken onafhankelijk en zonder merkvoorkeur altijd de beste keus voor u.

Met onze aandrijftechniek bedienen wij wereldwijd uiteenlopende klanten: van attractiebouwers tot waterschappen en van machinebouwers tot grootindustrie. Ook voor losse onderdelen van uw installatie zoals frequentieregelingen, gelijkstroomregelingen en motoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Technische innovatie en expertise nodig? Wij kunnen helpen.