Aandrijf- & besturingstechniek

Non stop aandrijving kwestie van de juiste componenten

Aandrijftechniek zorgt ervoor dat uw machines of machineonderdelen bewegen: regelmatig, dynamisch en vooral non-stop. Zodat de continuïteit van uw proces niet in gevaar komt en uw machine of installatie niet stil komt te staan. Bij elektrische aandrijving is het samenspel van pomp, elektromotor en frequentieregelaar van doorslaggevende betekenis. En luistert de keuze van de juiste aandrijfsystemen en componenten nauw. Electroproject helpt u vakkundig met het maken van de juiste keuzes. 

Electroproject voor een oplossing die past

Met ruim 80 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van elektrische aandrijfsystemen weten wij wat werkt en wat niet. Samen met u zoeken en leveren we een oplossing die past. Van het vervangen van een onderdeel tot het opleveren van een compleet project. Als partner van alle gerenommeerde merken waaronder Siemens en Danfoss garanderen wij wereldwijde ondersteuning en beschikbaarheid van componenten. En maken wij onafhankelijk en zonder merkvoorkeur altijd de beste keus, ook voor u.

Met onze aandrijftechniek bedienen wij wereldwijd uiteenlopende klanten: van attractiebouwers tot waterschappen en van machinebouwers tot grootindustrie. Ook voor losse onderdelen van uw installatie zoals frequentieregelingen, gelijkstroomregelingen en motoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Vragen of vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Technische innovatie en expertise nodig? Wij kunnen helpen.

Noodstroom
Aandrijftechniek