Magneet- en beveiligingstechniek

We magnetize your life

Klik, en het slot van je auto springt open. Je start de motor en de hele wereld is voor jou.  Alles kan en gaat vanzelf. Maar op de achtergrond werken minstens 15 elektromagneten samen om je veilig en vertrouwd te brengen naar waar je ook maar wilt. En dat niet alleen in de auto, maar ook in de wasmachine, de kassa-la bij de supermarkt, het kluisje bij het zwembad en nog veel meer. Allemaal magneet toepassingen die zonder dat je het ziet hun werk doen. Elke dag opnieuw. Toepassingen aangestuurd door elektromagneten.

Electroproject helpt u de meest innovatieve oplossing te vinden voor al uw toepassingen met een breed assortiment elektromagneten.

Electroproject is leverancier en producent ineen. Als importeur van Kendrion magneetsystemen en fabrikant van GTV voedingen, leveren wij een compleet pakket industriemagneten, geschikt voor het maken van allerlei trek-, stoot-, draai- en trilbewegingen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket deur- en vergrendelmagneten en GTV voedingen voor de Safety- & Security markt. 

Dit brede assortiment in combinatie met onze eigen ontwikkelcapaciteit en applicatiekennis, maakt Electroproject een sterke partner in deze markt. Als geen ander zijn wij hierdoor in staat oplossingen op maat te creëren: het juiste product voor de juiste toepassing.

 

Technische innovatie en expertise nodig? Wij kunnen helpen.

Noodstroom
Aandrijftechniek