Contact
Details
Magneet- en beveilingstechniek

Electroproject levert een breed assortiment van magneet en beveiligingsproducten met uitstekende service tegen een marktconforme prijs. Onze producten zijn landelijk verkrijgbaar bij de groothandel. Electroproject is innovatiepartner van producent en marktleider Kendrion Magnettechnik. 

Meer informatie over de deurmagneten en GTV-A voedingen vindt u in onze brochures en shop

 

DEUR- EN VERGRENDELMAGNETEN VOOR FIRE EN SECURITY

Met deurmagneten beveiligt u uw pand tegen brand, inbraak en ongewenste bezoekers.  Tegelijkertijd houdt u toegangen en doorgangen vrij toegankelijk voor uw personeel. Een afzonderlijke GTV-A voeding levert de benodigde 24 Volt gelijkspanning voor de deurmagneten, vergrendelmagneten of elektrische deurdrangers.

Bij brand schakelt de brandmeldcentrale de magneetvoeding uit, waardoor de deuren  via een mechanische deurdranger sluiten. Voor het beveiligen van nooddeuren zijn speciale vergrendelmagneten beschikbaar. Wilt u meer weten over onze "deur vasthoud systemen"? Kijk dan in onze shop of neem direct contact met ons op.

GTV VOEDINGEN

Electroproject heeft als opvolger voor de GTV en GTVS voedingen, de nieuwe GTV-A voedingen en de GTV-BU (Back-up Units) op de markt gebracht.

Deze 230V/12- en 24Vdc afgevlakte en gestabiliseerde voedingen zijn speciaal ontwikkeld voor het aansturen en afschakelen van deurvasthoud systemen zoals deurmagneten, elektrische deurdrangers en/of elektrische sloten. De voedingen worden toegepast in combinatie met BMC's en  externe GBS sturingen waarbij u kunt kiezen uit vijf verschillende programma’s.

Bij brand schakelt de brandmeldcentrale de magneetvoeding uit, waardoor de deuren  via een mechanische deurdranger sluiten. Voor het beveiligen van nooddeuren zijn speciale vergrendelmagneten beschikbaar. Wilt u meer weten over onze GTV-A voedingen en de GTV-BU Units of "deur vasthoud systemen"? Kijk dan in onze shop of neem direct contact met ons op.

TREK- EN STOOT MAGNETEN

Electroproject levert  als importeur voor Nederland, het totale pakket trek- en stootmagneten van de Fabricaten Kendrion, Hahn, Binder en Thoma. De magneten kunnen als universele  en kosteneffectieve  oplossing in fijn mechanische en industriĆ«le toepassingen worden toegepast.

 

Deze elektromagneten worden gebruikt in o.a. de machinebouw, transportsector, automatiseringstechniek en materiaal- toevoersystemen. Meer informatie over de verschillende uitvoeringen en specificaties kunt u vinden in onze shop of neem direct contact met ons op.

TRILMAGNETEN

Kendrion Magnet technik ontwikkelt, produceert en distribueert trilmagneten voor een goot aantal industriĆ«le toepassingen. De magneten worden afhankelijk van de toepassing aangepast naar  klantspecifieke uitvoeringen of gecombineerd als totaal oplossing.

Trilmagneten, ook wel vibratoren genoemd, vinden hun weg in transportmachines in de Foodsector en in materiaal handlingmachines voor het uitsorteren of  transporteren van kleine machine onderdelen.  Voorbeelden van trilmagneten zijn trilgoten, triltrommels, kloppers voor silo's en valpijpen. Meer informatie over de specifieke uitvoeringen vindt u in onze shop of neem direct contact met ons op.

Technische innovatie en expertise nodig? Wij kunnen helpen.