Meet- en regeltechniek

HVAC Besturingen

Van losse frequentieregelaars, druktransmitters of verwarmingsregelaars tot een volledig flowspeedsysteem inclusief procesbesturing.

Electroproject realiseert energiebesparingen en procesverbeteringen aan uw pompen en ventilatoren in gebouw gebonden installaties als ketelhuizen en koeltorens. Uw klimaatbeheersing, building automation en warmte- en koudeopslag zijn bij ons in goede handen.

Doordat wij een gecontroleerde aanloop van uw motor implementeren, heeft u minder lagerschade, slijtage, downtime en onderhoud. Wij geven u graag advies over de juiste toepassing.

Wij ondersteunen u bij:

  • Advies over de beste prijs/prestatieverhouding voor uw toepassing
  • Conceptueel meedenken
  • Interpretatie regelgeving
  • Procesoptimalisatie
  • Engineering en uitvoering
  • Inbedrijfstellen

EPST Besturingen

Electroproject Advanced Softtorque (AST®) voorkomt het vastlopen en weer losschieten van uw boorkop (stick-slip noemen wij dit in vakjargon). Ons onafhankelijke regelsysteem is succesvol geïmplementeerd op meer dan honderd nieuwe en bestaande boorplatforms over de hele wereld.

Toonaangevende operators als Shell, ADNOC, EXXON, Total Saudi Aramco en vele anderen profiteren dagelijks van de Electroproject Advanced Softtorque systemen.

Noodstroom Comap besturing

Voor de besturingen van onze noodstroomoplossingen maken wij gebruik van de Comap controllers. Dit zijn dedicated controllers, die zeer geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. De besturingen kunnen worden gekoppeld, waardoor deze ook ideaal is in te zetten voor de support van zeer complexe applicaties. Door de verschillende ingebouwde functies in de controllers, kan de besturingskast eenvoudiger worden, waardoor de kansen op storingen aanzienlijk kleiner wordt.

Wij verkopen u geen inzicht, maar oplossingen.

Voorkomen of genezen, Power Quality, we zien steeds meer problemen door ontwerp van een installatie of door de aangeboden stroom uit het net. U heeft last van spanningsdips, stroom uitval, productieverlies en verhoogd correctief onderhoud, wanneer u het niet verwacht.

Met ons programma e-Quality kunnen wij de kwaliteit van uw energie meten en analyseren. Samen kunnen we kijken welke verstoring , vanuit de bron of decentrale, invloed heeft op uw proces. Gaan we de gehele installatie compenseren of de grootste verstoorder in de installatie.

E-Quality biedt u concrete en praktische oplossingen die risico’s verkleinen en energieverspilling verkleinen.

Technische innovatie en expertise nodig? Wij kunnen helpen.

Noodstroom
Aandrijftechniek