Details
Toepasingen Noodstroom

Met onze noodstroom- en energiesystemen bedienen wij een grote diversiteit aan klanten en markten waaronder:

  • Ziekenhuizen
  • Datacenters 
  • Industrie
  • Offshore
  • HVAC
  • Water en Infra 

Ook voorzien wij  in de behoefte aan: 

  • Tijdelijke noodstroom
  • Energieopslag

Datacenter

Electroproject begrijpt hoe belangrijk de continu├»teit en kwaliteit van energievoorziening is voor datacenters. Mocht de netspanning onverhoopt uitvallen dan zorgen wij er voor dat het datacenter inbedrijf blijft, 24/7 jaarrond. Ons brede assortiment aan noodstroom-, besturing- en UPS systemen staat hiervoor garant. We bouwen modulair zodat we stapsgewijs kunnen aansluiten op uw behoefte. Door onze ervaring hebben wij uitgebreide kennis van zaken. 

OVERHEID

Voor de overheid is het altijd beschikbaar hebben van betrouwbare gegevens cruciaal. Hiervoor is een continue energievoorziening inclusief back-up met noodstroom en UPS van groot belang.   Met onze kennis en ervaring leveren we hiervoor passende oplossingen en daarmee zekerheid. 

Industrie

In de industrie zijn beschikbaarheid en betrouwbaarheid van installaties van cruciaal belang. Daarnaast zoekt u naar duurzame oplossingen, innovatie, optimalisatie en energiebesparing. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt, economisch verantwoord, technologisch hoogwaardig en innovatief. Wat uw productieproces ook is. Electroproject levert Power quality , noodstroominstallaties, besturingen, UPS systemen en duurzame energievoorzieningen oftewel de zekerheid van een continue bedrijfsproces. 

 

Electroproject Energiesystemen heeft  sectorspecifieke kennis en ervaring om uw energie- en noodstroomvoorzieningen te ontwerpen, te realiseren, inbedrijf te stellen, testen, onderhouden en te renoveren. Preventief onderzoek voorkomt ongeplande stilstand en borgt de continu├»teit van uw corebusiness. Wij werken met uiteenlopende meettechnieken om de conditie van uw elektromotor, generator, pomp, ventilator, tandwielkast, compressor of verbrandingsmotor vast te stellen. Van trilling- en vloeistof analyse tot thermografie en endoscopie. 

Water & infra

Voor de water en infra markt bieden wij een compleet onderhouds- en inspectieprogramma, om de betrouwbaarheid van uw installaties te waarborgen. Hierbij werken wij met uiteenlopende meettechnieken om de conditie van uw elektromotor, generator, pomp, ventilator, tandwielkast, compressor of verbrandingsmotor vast te stellen. Van trilling- en vloeistof analyse tot thermografie en endoscopie. Daarnaast denken wij graag met u mee om uw onderhoudskosten te reduceren.

Offshore

In de offshore draait het om beschikbaarheid en veiligheid. Beide staan bij ons hoog in het vaandel. Als specialist in het leveren van multidisciplinaire kennis en oplossingen met veel kennis van de olie-, gas- en energiemarkt hebben we deze branche veel te bieden inclusief technici die offshore gaan. De keuze voor Electroproject resulteert in optimale benutting van de technische installaties en productieprocessen gedurende de volledige levenscyclus, inclusief een verlenging van de levensduur.

Wij werken met uiteenlopende meettechnieken om de conditie van uw elektromotor, generator, pomp, ventilator, tandwielkast, compressor of verbrandingsmotor vast te stellen. Van trilling- en vloeistof analyse tot thermografie en endoscopie. En aansluitend uw energie- en noodstroomvoorzieningen en besturingen te testen, aan te passen, te onderhouden en te renoveren.

HVAC

De utiliteitsbouw vraagt om een goede samenwerking tussen aannemers, installateurs, adviseurs en vastgoedontwikkelaars. Wij zijn gewend om in deze projecten met meerdere partijen projecten te realiseren en u de beste oplossingen voor te leggen. Door samenwerking met en training van diverse fabrikanten en leveranciers hebben onze service technici kennis van een breed spectrum apparaten en applicaties. Zo leveren wij een betrouwbare (nood)stroomvoorziening in de vermogensrange van 8  tot 3500 kVA. Ook het onderhoud en beheer van uw besturing, noodstroomaggregaten, WKK, UPS-systeem is bij ons in goede handen, 24/7, 365 dagen per jaar.

Technische innovatie en expertise nodig? Wij kunnen helpen.

Noodstroom
Aandrijftechniek