HVAC

Electroproject heeft in dit marktsegment reeds honderden projecten op gebied van optimalisatie van de klimaatinstallatie en watervoorziening gerealiseerd. Onderstaand enkele voorbeelden.

 

 Referenties

Randstad Diemen
Optimaliseren van de klimaatinstallatie door de luchtbehandelingskasten en pompen te voorzien van frequentiegeregelde aandrijvingen.

De procesregeling is uitgevoerd met het Flowspeed besturingssysteem, waarbij zelfs de smoorkleppen voor de transportpompen vanuit diezelfde procesregeling worden geregeld. Stand-alone draaiend, waarbij koppelingen per systeem met het GBS tot stand zijn gebracht voor informatie overdracht.

Rijnwaterkelders UMC Groningen
Er voor zorgen, dat er altijd watervoorziening is m.b.v. een Water Leiding Onderbreking (WLO 45 en 67). Aangesloten op de centrale ringleiding ten behoeve van de aanvoer van het leidingwater. Eén systeem draait….het andere is redundant. Per WLO is een 3-pomps installatie toegepast, waarbij de pompen bij- en afschakelen op basis van flow. Controle functie tussen de systemen op basis van druk. Communicatie  via N2, Profibus en Ethernet. Bekabeling d.m.v. glasvezelkabel. Identieke installaties geleverd voor het UMC Utrecht en UMC Nijmegen.

VU medisch centrum Amsterdam
Energiebesparing als uitdaging. Zowel voor het VU medisch centrum alsook Electroproject. Minimaal 40% besparing op je energiekosten bij toepassing van een asynchroon motor met frequentieregeling. Door  toepassing van een Synchroon Reluctantie Systeem een extra besparing vanwege het hogere rendement in deel last bereik. De REEL SuPremE magneetloze motoren in IE4 als meest efficiënte en duurzaamste oplossing ter wereld.  Geadviseerd en geïmplementeerd door Electroproject.   

Shell Technology Centre Amsterdam
Technologie ontwikkeling is de kern van wat Shell Technology Centre Amsterdam (STCA) doet. In de afgelopen decennia uitgegroeid tot een toonaangevend instituut en een van de drie belangrijkste onderzoekscentra van Shell wereldwijd. In Amsterdam worden al meer dan 100 jaar innovatieve technologieën ontwikkeld. Goede ventilatie in de laboratoria is een belangrijk onderdeel. Electroproject is trots om een bijdrage te hebben mogen leveren aan een betrouwbare technische installatie. Meer dan 100 stuks geregelde aandrijvingen. Optimalisatie van het proces en energiebesparend !

 

 

 

 

background

Offerte aanvragen

Bel 088-4849250 voor meer informatie.
Onze medewerkers helpen u graag verder.
U kunt ook snel en gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Uw mening telt!

Electroproject vindt uw mening belangrijk. Doe mee aan ons digitale tevredenheidsonderzoek.