Modernisering & Upgrades

Advies bij modernisering en upgrading van verouderde aandrijfinstallaties.

De ontwikkeling van regeltechniek en aandrijftechniek staat niet stil. Om uw installatie Up-to-date te houden bieden wij u de mogelijkheid om de installatie te upgraden.

Al onze technici zijn op de hoogte van de laatste kwaliteits- en producteisen en kunnen u dan ook uitstekend adviseren.

Mogelijke aanpassingen kunnen zowel betrekking hebben op hardware (filters, IO-printen, EMC eisen, enz.) als op de software (b.v. uitbreiding van de functionaliteit). Dit geldt voor de eigen microcontroller producten (Airwheel, Flowspeed) en software voor zowel IPC en PLC platformen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling, bereikbaar onder telefoonnummer: 088-4849281

background

Offerte aanvragen

Bel 088-4849250 voor meer informatie.
Onze medewerkers helpen u graag verder.
U kunt ook snel en gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Uw mening telt!

Electroproject vindt uw mening belangrijk. Doe mee aan ons digitale tevredenheidsonderzoek.