Especialidades

Tecnología energética y de propulsión de alto rendimiento
4 specialismen
Soluciones, productos y servicios integrales

Tecnología de accionamiento y control

Tecnología de imanes y seguridad

Inteligente
Sistemas de energía

Apriete suave
Aplicaciones de perforación

De mogelijkheden van hoogwaardige technologie optimaal benutten

De mogelijkheden van hoogwaardige technologie optimaal benutten – dat is de rode draad door al onze projecten. Op vier terreinen hebben we ons echt gespecialiseerd: Aandrijf- & Besturingstechniek, Magneet- & Beveiligingstechniek, Smart Energie Systemen en Drilling Applications. Daarin lopen we internationaal voorop met onze oplossingen die gebruikmaken van de nieuwste technologie. Als experts daar voor u het optimale uithalen, is wat ons in elke opdracht motiveert en energie geeft.

Tecnología de accionamiento y control

In ons specialisme Aandrijf- & Besturingstechniek richten we ons op de optimale beweging van machines en systemen – nauwkeurig, dynamisch en non-stop. Op dit vlak zijn we actief in onder meer de industrie, gezondheidszorg, water & infrastructuur en transport & logistiek. Ook leveren we aandrijvingen en besturingssystemen voor kranen en attracties. Ons aanbod bestaat uit onder meer drive cabinets, gelijk- en kortsluitankermotoren, laag- en hoogspanningsfrequentieregelaars, softstarters, procesregelsystemen, drukopnemers en benaderingssensoren.

Magneet- & Beveiligingstechniek

Als specialist in magneet- en beveiligingstechniek leveren we alle mogelijke magneten voor veilige en betrouwbare toepassingen en processen. Denk daarbij aan industriemagneten voor de machinebouw en aan deurmagneten, kleef- en vergrendelmagneten, GTV-voedingen, rookschakelaars en deuralarmunits voor brandveiligheidsdoeleinden. Dat doen we in een breed scala aan sectoren: industrie, gezondheidszorg, water & infrastructuur, transport & logistiek, finance & diensten, food & beverage en amusement.

Sistemas de energía inteligentes

Ons specialisme Smart Energie Systemen draait om het balanceren en optimaliseren van energiesystemen. Daarvoor hebben we een breed aanbod in huis: decentrale ondersteuning energienetten, systemen voor energieopslag, power quality issues & netstabiliteit, dockingstations voor transport en logistiek, noodstroomoplossingen & UPS en bijbehorende besturingen, energiemanagementsystemen, predictive maintenance & remote monitoring en SCIOS-keuringen 4 en 7c. We zijn daarin actief in een breed aantal markten: gezondheidszorg, finance & diensten, transport & logistiek, overheid, IT & telecom, industrie en duurzame energie & netten.

Aplicaciones de perforación

Ons vierde specialisme ligt op het vlak van Drilling Applications. Zowel onshore als offshore leveren wij applicaties en systemen voor veilige en efficiënte boorprocessen op inmiddels meer dan 150 installaties wereldwijd. Ons aanbod omvat de technologieën Advanced Softtorque, DigiSub en Banyan. 

¿Necesita innovación y conocimientos técnicos?
Estaremos encantados de ayudarle.

Ir arriba