Specialismen

Hoogwaardige energie- en aandrijftechnologie
4 specialismen
Totaaloplossingen, producten en services

Aandrijf- & Besturingstechniek

Magneet- & Beveiligingstechniek

Smart
Energie Systemen

Softtorque
Digital Applications

De mogelijkheden van hoogwaardige technologie optimaal benutten

De mogelijkheden van hoogwaardige technologie optimaal benutten – dat is de rode draad door al onze projecten. Op vier terreinen hebben we ons echt gespecialiseerd: Aandrijf- & Besturingstechniek, Magneet- & Beveiligingstechniek, Smart Energie Systemen en Digital Applications. Daarin lopen we internationaal voorop met onze oplossingen die gebruikmaken van de nieuwste technologie. Als experts daar voor u het optimale uithalen, is wat ons in elke opdracht motiveert en energie geeft.

Aandrijf- & Besturingstechniek

In ons specialisme Aandrijf- & Besturingstechniek richten we ons op de optimale beweging van machines en systemen – nauwkeurig, dynamisch en non-stop. Op dit vlak zijn we actief in onder meer de industrie, gezondheidszorg, water & infrastructuur en transport & logistiek. Ook leveren we aandrijvingen en besturingssystemen voor kranen en attracties. Ons aanbod bestaat uit onder meer drive cabinets, gelijk- en kortsluitankermotoren, laag- en hoogspanningsfrequentieregelaars, softstarters, procesregelsystemen, drukopnemers en benaderingssensoren.

Magneet- & Beveiligingstechniek

Als specialist in magneet- en beveiligingstechniek leveren we alle mogelijke magneten voor veilige en betrouwbare toepassingen en processen. Denk daarbij aan industriemagneten voor de machinebouw en aan deurmagneten, kleef- en vergrendelmagneten, GTV-voedingen, rookschakelaars en deuralarmunits voor brandveiligheidsdoeleinden. Dat doen we in een breed scala aan sectoren: industrie, gezondheidszorg, water & infrastructuur, transport & logistiek, finance & diensten, food & beverage en amusement.

Smart Energie Systemen

Ons specialisme Smart Energie Systemen draait om het balanceren en optimaliseren van energiesystemen. Daarvoor hebben we een breed aanbod in huis: decentrale ondersteuning energienetten, systemen voor energieopslag, power quality issues & netstabiliteit, dockingstations voor transport en logistiek, noodstroomoplossingen & UPS en bijbehorende besturingen, energiemanagementsystemen, predictive maintenance & remote monitoring en SCIOS-keuringen 4 en 7c. We zijn daarin actief in een breed aantal markten: gezondheidszorg, finance & diensten, transport & logistiek, overheid, IT & telecom, industrie en duurzame energie & netten.

Digital Applications

Ons vierde specialisme ligt op het vlak van Digital Applications. Zowel onshore als offshore leveren wij applicaties en systemen voor veilige en efficiënte boorprocessen op inmiddels meer dan 150 installaties wereldwijd. Ons aanbod omvat de technologieën Advanced Softtorque, DigiSub en Banyan. 

Technische innovatie en expertise nodig?
Wij helpen graag.

Scroll naar boven