Over Electroproject

Hoogwaardige energie- en aandrijftechnologie
80 jaar kennis en ervaring
Totaaloplossingen, producten en services

Uw processen betrouwbaarder, rendabeler en duurzamer maken

Elektrische aandrijfsystemen, magneet- en beveiligingstechnieken, noodstroomvoorzieningen, energieopslag en slimme energieoplossingen, innovatieve toepassingen voor boorinstallaties – het zijn de hoogwaardige technische oplossingen waarvoor Electroproject al ruim 80 jaar ervaring meebrengt.  Met als uiteindelijk doel: optimaal werkende oplossingen die uw processen betrouwbaarder, rendabeler en duurzamer maken en het comfort en de beleving voor de eindgebruiker vergroten.

Vier specialismen

De mogelijkheden van hoogwaardige technologie optimaal benutten – dat is de rode draad door al onze projecten. Op vier terreinen hebben we ons echt gespecialiseerd: Aandrijf- & Besturingstechniek, Magneet- & Beveiligingstechniek, Smart Energie Systemen en Drilling Applications. Daarin lopen we internationaal voorop met oplossingen die gebruikmaken van de beste technologie. Daar voor u het optimale uithalen is wat ons in elk project motiveert en energie geeft.

Volledig traject of losse componenten

Onze kracht ligt in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van turnkey-oplossingen. Daarvoor kunnen we u alle zorg uit handen nemen tijdens het hele traject van consultancy, engineering, installatie, onderhoud en beheer. Maar we leveren net zo goed losse producten en systemen. We gaan daarbij door onze gedreven- en betrokkenheid altijd voor het meest optimale resultaat.

Van alle markten thuis

Onze oplossingen doen dagelijks wereldwijd hun werk in een breed scala aan markten – van pretparken tot waterschappen, van datacenters tot ziekenhuizen, van retail tot de zware industrie, van transport tot energieleveranciers, van offshore tot overheden en culturele instellingen. We zijn dus echt van alle markten thuis.

Onderdeel van EQUANS

Electroproject is onderdeel van EQUANS, wereldspeler op het gebied van duurzame energie en technische dienstverlening. De visie van EQUANS is ook onze visie: verduurzaming van de samenleving, decentralisatie van energieoplossingen, digitalisering en nieuwe servicemodellen. Dat biedt u de zekerheid die hoort bij de grootschalige projecten die u ons toevertrouwt.

Samen met gerenommeerde partners

Wij werken samen met gerenommeerde partners als Piller, Active Power, Mitsubishi, VISA, Cummins, Siemens, Vacon, Danfoss, Schneider en Kendrion. Zo kunnen onze specialisten u de meest optimale oplossing bieden.

Een greep uit onze klanten

Technische innovatie en expertise nodig?
Wij helpen graag.

Scroll naar boven