Contact
Ons verhaal

Als Electroproject zijn we specialist in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, in bedrijf stellen én  onderhouden van elektrische aandrijfsystemen, noodstroomvoorzieningen, magneet- en beveiligingsoplossingen en Softtorque -systemen. Daarbij verrassen we u graag. Door onze kwaliteit, maar ook met onze innovaties en diversiteit in oplossingen. 


Ja, dat kunnen we ook 
‘Kunnen jullie dat ook?’ horen we regelmatig. Ja, dat kunnen we ook. Als je 80 jaar vakmanschap combineert met passie voor innovatie en je altijd gewend bent de grenzen binnen de techniek op te zoeken, kun je nu eenmaal meer dan anderen verwachten. Wij doen dit door kennis te combineren met een vindingrijke, grondige werkhouding. Onderdeel hiervan is dat we goed naar u luisteren, uw wensen serieus nemen en altijd doorgaan tot we de juiste oplossing hebben gevonden. In die zin zijn we uw partner vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering van het project of de ingebruikname van de installatie. En ook daarna kunt u een beroep blijven doen op onze 24/7-service. Of het nu gaat om losse componenten, een applicatie of complete aandrijvingen, onze medewerkers staan voor u klaar. 

Onze partners 
Voor de hoogste kwaliteit, heb je ook anderen nodig. Daarom is Electroproject partner van specialisten als Cummins, Siemens en Vacon, Danfoss en Kendrion. Juist deze samenwerking geeft u de zekerheid, waar u naar op zoek bent. Ook is Electroproject onderdeel van ENGIE, een van de grootste energieleveranciers van de wereld. ENGIE richt zich op het verder ontwikkelen van innovatieve technologie-oplossingen, die bedrijven helpen hun bedrijfsprocessen duurzaam te optimaliseren.

 

Meer weten over onze cases?

Noodstroom
Aandrijftechniek