Contact
Smart Energie Systemen

Creëer uw eigen zekerheid 

Bedrijfsprocessen hebben energie nodig. Maar hoe betrouwbaar zijn dit soort leveringen eigenlijk? En wat gebeurt er bij een tijdelijke storing? Staat dan alles stil of is er een noodstroomvoorziening? Critical Power gaat slechts over een punt: hoe afhankelijk wilt u zijn van uw energieleverancier?

Om niet afhankelijk te zijn kiezen steeds meer bedrijven voor een eigen energievoorziening als back-up. Vaak is dit een combinatie van een noodstroomaggregaat en een dynamische UPS. Daarmee bent u er zeker van continuïteit bij stroomuitval. Electroproject ontwerpt, realiseert en onderhoudt dit soort back-up systemen en let hierbij specifiek op bedieningsgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid. We leggen uw proces naast uw reguliere energievoorziening, brengen de kritische onderdelen in beeld en zorgen voor een back-up systeem wat aansluit op uw infrastructuur. Zodat u zelf uw zekerheid creëert.

Met onze noodstroom- en energiesystemen bedienen wij een grote diversiteit aan klanten en markten, van overheden en industrie tot datacenters en ziekenhuizen. Klik hier voor meer informatie over de markten waarop we actief zijn (achterliggende pagina) of bekijk onze referenties. Ook voor losse onderdelen van uw back-up systeem bent u bij ons aan het juiste adres.

Vragen of vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Technische innovatie en expertise nodig? Wij kunnen helpen.