Klantcase: Radboud UMC

Klant: Radboud UMC
Markt: Healthcare
Oplossing: Zelf ontwikkelde batterij-backup voor GTV-voedingen voor toegangs- en nooddeuren nieuwe vleugel

Hoogtepunten

  • 21 GTV-A 250 en 21 GTV-BU 250-batterij-backup-voedingen
  • Behoud van minimaal 60 minuten stroom bij spanningsuitval t.b.v. alle vasthoud- en vergrendelinrichtingen van de toegangs- en nooddeuren
  • Door ingebouwde DC-DC-converter uitgangsspanning in batterijbedrijf constant tijdens gehele back-up-tijd
  • Advies, engineering, fabricage, levering en implementatie
  • Samenwerking met Trebbe, Van Wijnen, ENGIE Services en Unica.

In samenwerking met Croon Wolter Dros heeft Electroproject voor een nieuwbouwproject van het Radboud UMC in Nijmegen 21 GTV-BU 250-batterij-back-up-voedingen geleverd. Radboud UMC kocht daar meteen ook 21 GTV-A 250-voedingen bij aan.

Het voordeel van de back-up-oplossing is dat deze bij stroomuitval alle vasthoud- en vergrendelinrichtingen in de nieuwe vleugel minimaal 60 minuten van stroom blijft voorzien. Zo behouden bij een calamiteit alle toegangs- en nooddeuren hun functie  zonder dat de beveiligingsfunctionaliteit daarbij wordt aangetast.

Als importeur van Kendrion-magneetsystemen en fabrikant van GTV-voedingen levert  Electroproject voor de Fire Safety & Security-markt de meest innovatieve oplossingen voor alle soorten deursluit- en deurvasthoudsystemen met een toonaangevende kwaliteit, uitstekende service en een marktconforme prijs. Onze producten zijn landelijk verkrijgbaar bij de groothandel. Electroproject is niet alleen importeur, maar ook innovatiepartner van Kendrion. Kijk voor onze volledige assortiment in onze webshop.

Technische innovatie en expertise nodig?
Wij helpen graag.

Scroll naar boven